Våra Tjänster

DITT NÄSTA MÅL ÄR VÅRT FRÄMSTA MÅL

VÅRA TJÄNSTER

STÖD- OCH MATCHNING


Genom coachsamtal och olika aktiviteter går du från Lorini mot antingen jobb eller utbildning med en ryggsäck full av nya kunskaper.ARBETSTRÄNING


Tillsammans med egen handledare gör ni upp

en planering och ser över vad just dina behov

är för att snabbt komma ut i arbetslivet.AKTIVITETER


När du deltar i ett program på LORINI har du möjlighet att delta i olika aktiviteter vi erbjuder.

Vi har en mängd olika alternativ för att kunna matcha just det du behöver för att utvecklas.

KARRIÄRPLANERING


Genom att göra en individuell karriärplanering tillsammans med en av våra handledare får du stöttning i rätt riktning.


Inåt - utåt - framåt

Vi använder oss av metoden "inåt-utåt-framåt" där du via övningar och samtal med din handledare kommer fram till vilken väg du vill gå. Efter att ha avslutat hela programets upplägg får du stor självinsikt, motivation och stöttning i din väg utåt och framåt, för att slutligen nå just ditt mål. 

IT-STÖD, SPRÅK OCH WORKSHOPS


CV, personligt brev, nätverkande och intervjuträning är bara några av de workshops som hålls av våra erfarna coacher på Lorini. 


Vi erbjuder It-stöd för nybörjaren men också för den som vill uppdatera sina kunskaper inom Office-paketet. Nivåerna är många och vi anpassar lärandet för varje individ.

På Lorini får du ett individuellt schema anpassat efter vad du behöver fokusera på för att bredda dina kunskaper.

VARFÖR VÄLJA LORINI?VERKTYG FÖR ATT NÅ DITT MÅL

Vi ger dig verktygen som krävs för att nå det som är rätt för just dig. Vårt breda kontaktnät av arbetsgivare och företag ger dig chansen att få in en fot på en riktig arbetsplats. Nio av tio arbetssökande som deltagit kan rekommendera vår tjänst.


KARTAN I RELATION TILL DINA ÖNSKEMÅL

Hos oss kommer du att arbeta med kartan över ditt område, enligt vår modell: "Vad finns det här för mig?"


NÄTVERK SOM KAN LEDA TILL JOBB

Vi har ett stort nätverk och kontakt med många företag inom olika branscher, bl a restaurang, byggföretag, skolor och handel.


FÖR VEM PASSAR LORINI?

Lorini vänder sig till dig som är arbetssökande. Om du behöver bättra på din engelska eller svenska så får du språkundervisning. Behöver du förbättra dina kunskaper inom IT, går det att få undervisning i det. Har du behov av extra stöd så får du det.


HUR ANSÖKER JAG?

Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen? Prata med din handläggare, för Stöd- och matchning ange KA-nummer: 10062955 för Stockholm. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsterna och avgör om du får börja. Så fort vi får ett beslut om att dy ska börja kallar vi dig på ett första samta där du tillsammans med din coach planerar din tid hos oss. Detta utifrån dina behov.Följ oss på sociala medier

Adress


Stockholm

Björns Trädgårdsgränd 1

Spånga

Hindertorps Gränd 37


Nynäshamn

Telivägen 2Kontakt


Tel: 0739-46 84 21  | Mail: info@lorini.se